Als kind wist ik al dat ik mensen wilde helpen.

Ik wilde de zorg in. Ik koos voor de opleiding Oefentherapie Mensendieck. Ik heb geen dag spijt gehad van deze keuze. Wat mij aanspreekt in de oefentherapie, is het gedragsveranderingsproces, waarbij je mensen zelfstandig , zelfredzaam en niet afhankelijk van een therapeut leert zijn.

Ik heb 17 jaar met veel passie en liefde een praktijk gehad in Amsterdam. In 2018 ben ik met mijn gezin verhuisd naar Zandvoort. Door de Corona Lockdown ben ik gaan nadenken en wilde ik heel graag dichterbij huis gaan werken. Ik had al een goed contact met Jordi Wolkers en zo kwamen wij in gesprek om de praktijk over te nemen.

Per oktober 2020 zal de praktijk Oefentherapie Zandvoort heten en is iedereen welkom voor een behandeling zoals iedereen gewend is.

Ik ben gespecialiseerd in het behandelen van nek/schouderklachten, cervicale dystonie, rugklachten en HNP’s en bekken en bekkenbodemklachten.

Ik geef al 20 jaar zwangerschapsbegeleiding en train bevallen vrouwen.

Ik zal de lessen Fit Body gaan geven en tevens zwangerschapscursussen opzetten.

Ik zal regelmatig blogs gaan publiceren. Over pijnklachten, oefeningen , tips en adviezen. En als je over een specifiek onderwerp wilt lezen en leren sta ik ook open voor suggesties.

Hopelijk tot ziens in de nieuwe praktijk.

Warme groet,

Daniëlle Westra- Esser

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *